2/5/13

Esmaspäev ehk sajab nii,et telk laseb läbi

Tegelikult hakkas sadama juba pühapäeva õhtul ja lõpuks jäi järgi alles kella 4 ajal pealelõunal. Ärkasin öösel korduvalt üles, et kontrollida teli vastupidavust vihma suhtes. Tuleb välja, et tugeva tuule ja vihmaga oleme jamas. Hommikul kella 4 ajal oli uni läinud ja avastasin, et telgi põrand on märg. Tulin tuppa ära. Võiks arvata, et ma olin ainuke, kes juba üleval oli aga ei. Rob tegi närviliselt suitsu ja kirus vihma. Kolisime tuppa ja vetsime esimese varahommikused tunnid usust rääkides. Väga huvitav varahommik. Kuna algne plaan oli tööle minna, siis hakkasid inimese kella poole 6 ajal kööki ilmuma. Üleüldine arvamus oli, et täna küll mitte. Ühel hetkel saimegi kinnitava sõnumi, et vihma tõttu täna tööd ei ole. Rõõm oli suur. See rõõm muutus pealelõunal nukruseks, sest enamus asju olid telgis märjad. Aga paar tundi jutustasime köögis seltskonnaga maast ja ilmast. Lõpuks otsustasin oma asjad tuppa ära kolida ... parem kui saan hommikul kuivad riided selga ajada. Pealelõunane tuul aga kuivatas telgi seinad ära ja märga põrandat proovisin rätikuga kuivatada ... sai parem. Enne magamaminekut aga katsin kogu telgi põranda pappkastidega ... tunne nagu oleks kodutu...magame vanade õllekarpide peal. Aga olgem ausad pappkastid aitasid. Telgis oli kuivem. Ühel hetkel mõtlesin isegi, et võtan üheks ööks toa ja saan soojas ja kuivas olla, aga se oli ainult üks meeleheitlik mõte tugeva vihma ajal. Saame ikka hakkama :)

Päeval käisime poiste juures mingit jaburat briti filmi vaatamas. Taaskord oli tee ja Andy seltskond minu jaoks suurema tähelepanu all kui film :).

Hostelis valitseb aga üleüldine kerge nukrus ... inimesed lahkuvad ja käimas on igapäevased hüvastijätud ja kontaktandmete vahetamised. 

No comments:

Post a Comment