12/21/12

Teisipäev ehk tüüpiline vestlus uue inimesega hostelis viibides

Siin juba peaaegu poolteist kuud ringi trippides olen aru saanud, et uute inimestega kohtudes on inimestel üsna tüüpilised küsimused uutele tuttavatele. Näiteks kui hostelisse tuleb keegi uus inimene, siis peab ta ilmselt esimeste päevade jooksul korduvalt vastama järgmistele :
- kust sa pärit oled?
- mis su nimi on?
- kaua sa oled UM'l olnud?
- kaua siin olla plaanid?
- kas otsid tööd või ainult reisid?
- kas sulle meeldib UM?
- kas sa lõuna saarele ka lähed?
- mis on su plaan UM jaoks üldiselt?
Jne
Jne

Vastused ilmselgelt varieeruvad, aga küsimused on pm ikka samad alati. Minagi küsisin veel paar nädalat tagasi neid samu küsimusi, aga nüüd ma proovin nendest hoiduda ... või no ütleme pigem, eg proovin hoiduda nende kõigi küsimuste järjestikku esitamisele. Vastaja rollis olles tean väga hästi, et see on üpris tüütu. Pigem on tore uurida, et kes kust pärit ja miks siia tuli, mida varem tegi jnejne. Teisi reisijutte on ka alati huvitav kuulda. Kellel on UM esimene välisreis, kes on juba pool ilma läbi rännanud. Maailm on igas mõttes kirju.

Uutest inimestest veel ... meie seltskond siin hostelis vaheldub üpris kiirelt. Viimasel ajal pikemalt olijad pigem lahkuvad ja liiguvad lõuna poole ja nende asemele tulevad ainult lühiajalised reisulised. Tunnen ennast siin kolmandat nädalat sees elades täitsa koduselt juba :-) . Mulle meeldib siin ikka väga.

No comments:

Post a Comment