11/8/12

Kolmapäev ehk ilus kesknädal koos kinokülastusega

Päev algas taas varakult ja mõnusalt. Sain rahulikult hommikust süüa ja olin üldse esimene köögis. Ilm oli juba hommikul ilus ... hommikutee jõin rõdul ja päie karjus näkku. Muide kandsin põlvpükse ja juba selle poole tunniga tekkisid randid jalgadele ;) take that, talv. Otsustasime ilusat ilma ära kasutada ja läksime Isabelliga pikemale jalutusringile...nii hea kui keegi teine ka selline kõndija on nagu mina. No pole siin midagi teha ju terve päv hostelis, eriti kui on ilus ilm. Igatahes on siin Taurangas üks peaaegu nagu järve moodi veekogu...no ütleme et midagi lahe ja järve vahepealset :-) . Ümber veekogu läks teerada, mis algul liikus küll suure teega paraleelselt, aga enamus teest oli ikka õnneks kas mangroovivõsa kohal laudtee näol või siis metsatuka sees. Mõnus jalutamine, mis kokku võttis meil kuskil 2,5 tundi aega. Distants oli kuskil 10 km ringis. Sellised jalutuskäigud muutuvad siin juba igapäevaseks ja see on ainult tore. Kui ma siin Taurangas veel mõned tööootamise päevad veedan, siis võtan pikema retke ette ja jalutan sinna Maunt Maunganuile, kus teisipäeval käisin. Isabell liigub siit küll neljapäeval edasi, aga üksi on ka tore jalutada. Nägime ohtralt linde ja kuulsime mitmel korral lindu, kelle nimi on Tui. Lind, kes laulab 10 linnu eest korraga. Ajasime juttu ja siis nautisime vaikust. Saime mõlemad oma mõtted kergemaks rääkida ja hakkas kergem. Mitte et väga raske oleks, aga kuna hetkel on kõi väga lahtine töö osas, mille pärast ma Taurangasse üldse nii kiirelt tulin, siis iga päev ootan kinnitavat infot töö alguse kohta. Viimaste andmete kohaselt peaks asi pihta hakkama pühapäeval. Hetkel lõppeb minu broneering selles hostelis reede hommikul...eks näis mis saab. Jõudsime täna Isabelliga järeldusele, et Go With The Flow :-) .

Külastasime kiirelt mc donaldsi internetti ja kuna saime hostelist rattad, siis kasutasime võimalust ja käisime ka poes. Hinnad nagu väga hullusti ei erinegi, aga uues poes on veel raske orienteeruda. Ostsin endale juustu üle pika aja...mmm kui hea.

Käisin ka kinos. Täpsemalt vaatamas filmi "Intouchables". No lihtsalt super. Tahaks veel vaadata. Kino oli väike ja hubane. Klaasike kohalikku veini tegi kinoelamuse veel paremaks.

Ja minu toas on nüüd kaks uut saksa tüdrukut...neid sakslasi on kõik kohad täis.

No comments:

Post a Comment