11/2/12

One Tree Hill ja tööotsing

Nüüd siis sellest õhtusöögist ka, mis minu esimesel õhtul siin oli. Nimelt Lucien tegi lammast, mis on vist kõige iseloomulikum söök Uus Meremaal. Liha söömine pole minu teema küll väga, aga sellest õhtusöögist ei sanud ega tahtnud ära öelda. Enne õhtusööki tulid kohale ka Robini õde ja isa. Isa jäi ka õhtusöögile ja temaga sai pikemalt rääkida. Muide Robini õde arvas, et kui ma midagi muud ei leia, siis tema juurde koristama saan ma ikka minna :-)  Loodan ikka tööd leida uue nädala alguses, aga sellest räägin hiljem. Aga see õhtu oli väga vahva .. ajasime juttu, jõime veini. Rääkisime nii kohalikust elust kui ka Eestist. Küll maooride olukorrast, elatustasemest ja pajust muust. Väga vahva ja vahetu õhtu. Nüüd paar päeva hiljem ei oska ma muidugi enam nii palju kirja panna, aga põhiline sai teile edasi antud.

Täna käisin One Tree Hill'i vaatamas. See on nimelt üks suur park/farm siin nende kodu kõrval. Ilm oli kergelt pilvine ja Aucklandile kohaselt tuuline, aga soe. Nägin lõpuks lambad ära, kes selles sures pargis vabalt ringi uitasid. Ei teagi, et mitu km lõpuks seal pargis kõndisin, aga kuskil 2,5 tundi ikka. Vaated olid imelised ja see UM'i õhk on nii värske ja hopis teise lõhnaga. Väljas olemine on puhas nauding. Pildid on ka selle pargi kohta mu picasas üleval. Ronisin ka mäe tippu, kust avanes hea vaade kogu linnale...skytower, mt eden ja teised vulkaanijäänused jpm. Lisaks lammastele oli pargis üpris palju vanemaid inimesi sporti tegemas. Kohe kadetaks tegi, kui keegi vanem inimene mööda jooksis ... tahaks ju ise ka. Tossud on küll kaasas, aga ei julge veel põlve pärast joosta. Minu 4 tundi kõndimist oli ka ilmselt päris trenni eest täna :-) . Igatahes see park on küll koht, kuhu ma tagasi tahan minna. Näiteks bbq'le...seal on spetsiaalsed grillimiskohad, kus olid ka puud olemas (piltide pealt näete täpselt).

Sealt edasi läksin mingisse ostupiirkonda siin lähedal. Soetasin endale viisakamad jalanõud. Matkasaabastega igalpool ei käi ja olgem ausad, palav on ka. Plätude jaoks on mõned päevad veel liiga jahedad. Kaisa, nüüd ei käi ka jooksujalanõudega linnas ;). See shoppamise asi sai ka nüüd tehtud...ei pea enam midagi ostma. Lõpuks jõudsin peale 4 tundi kõndimist koju...rampväsinud. Ehk tänu sellele väsimusele saan täna ka sügavalt magada.

Veetsin täna päris palju aega netis töökuulutusi vaadates ja oma cv'd laiali saates. Proovisin ka osadesse kohtadesse helistada, aga sain ainult postkastidesse suunatud. Igatahes midagi nagu on ka, aga põhiline istandusetöö algab detsembris. Ei teagi, et mis ma selle ajani täpselt teen. Variant on kuskil Aucklandis kohvikus töötada, mis mulle väga ei meeldi. Reaalsem tundub see, et ma olen woofinguga kuskis Bay of Blenty piirkonnas kuni istandusetööd algavad. Need kes ei tea, siis woofing on pm kellegi kodus väheste pajapidamistööde tegemine majutuse ja söögi eest. Arvan, et liigun siit esmaspäeval kuskile linna hostelisse ja vaatan siis edasi. Olgem ausad, kui ma olen kuskil hostelis ilma tööta, siis näen ka rohkem vaeva selleks et tööle saada. Loodan, et saan siiski nädalavahetusel mingit tagasisidet nendest kohtadest, kuhu kirju saatsin.

1 comment: