12/25/12

Esmaspäev ehk valikuvõimalusi on nii palju

Kuna minna
Kuhu minna
Kellega minna
Kuidas minna
Kaua olla
Mida teha
Töötada
Puhata

Võimalusi on nii palju, et silme eest läheb kirjuks. Iga päev kuuled jälle kellegi reisiplaane ja paratamatult hakkad enda plaanide peale mõtlema ühel hetkel. Reisi päris originaalset plaani ei suuda keegi tavaliselt meenutada ... ja ilmselt ei peagi. Sellise rändamise juures ongi vahva see, et sa kunagi tegelikult ei tea, et mis saama hakkab. Hetkel näiteks pole üldse kindel, et kauaks meil antud istanduses õunte harvendamise tööd jagub. Aastavahetuseni kindlasti aga et kui kaua peale seda ... keegi ei oska ennustada. Sõltub kõik ju sellest, et kui kiirelt me töö ära teeme. Peale seda aga on mõte ikka lõunasaarele minna ja seal tööd otsida. Mõned pakkumised juba on, aga sellest räägin täpsemalt siis kui midagi kindlat tean. Tahaks kuskil imeilusas lõunasaare külakeses natuke pikemalt paigal olla. Hetkel tundub, et reisikaaslasteks saavad alguses Isabell ja Pam. Tahaks lõunasaarel olla seni ajani kuni Merka mulle külla tuleb ... ei suuda seda ära oodata juba :-) . Ikka natuke uskumatu, et keegi mulle siia nii kaugele külla sõidab. Ja kui vahva saab olema kõige selle unustamatu kogemine koos hea sõbraga.

Argipäevast - kuna eile sai harjumatult palju õlut joodud, siis organism andis endast märku. Täitsa õigustatult kusjuures. Hommikused pannkoogid (või siis Pamcakes meie jaoks) sobisid hästi ja läbi uduvihma poodi jalutamine oli ainult värskendav ja kasulik. Veel enne pannkooke sain kodustega väga katkendliku skaipimise teha ja natuke pühademeeleolust kuulda. Tore, et verivorstitegu ikka toimub :-) . Meie päev kulges enamjaolt aga diivani, köögi, interneti ja voodi vahel sebides. Ei suutnud kohe head ja mugavat kohta leida. Selline uimane päev ... pidev seenevihm ei aidanud ka kuidagi väga kaasa. Ühel hetkel pidin ennast aga kokku võtma ja küpsetama hakkama. Meil ju jõulude tähistamine homme ehk 25. detsembril. Valmistasin ingveri ja shokolaadiga koogi ... tuli imehea kusjuures :-) . Nüüd saan homme vaikselt tiksuda ja ei pea väga vaeva nägema ... ehk ainult abistan üldiste ettevalmistustega. Igatahes kindel on see, et ma ei pea ahju järjekorras seisma ja vajalikke nõusid kolme maja pealt kokku otsima.

Õhtul suundus enamus rahvast ööklubisse ... pole just minu teema tähistada jõule ööklubis. Ok kui teised lähevad ja mul pole muidugi selle vastu midagi. Üks lõuna ameerika poiss Demianm aga ärritus kergelt selle peale, et me Isabelli ja Pamiga 24 õhtul jõule suure joomisega ei tähista. Tundub veider asi, mille peale oma närve kulutada ... aga no mis sa teed eks :-)

Ahjaa täna on ju 24 ka :D see väike nüanss.
Homme aga tähistame meie...loodame, et vihm jääb järgi ja päike tuleb välja ... nagu jaanipäev või nii.

No comments:

Post a Comment