12/18/12

L ja P ehk puhata saab ka natuke

Laupäeval muidugi töötasime, aga mitte väga pikalt. Kuna ilm oli troopiliselt tappev, siis oli töötamine eriti uimane ja kõigi rõõmuks lõpetasime juba kella 2 ajal. Kuna meil oli taas vaja toiduvarusid täiendada, siis uurisime Daniela käest, et ehk saab autot laenata jälle. Sellel korral ei kasutanud me lihtsalt autot vaid saime ka natuke kasulikud olla ... nimelt saime Daniela juuksurisse sõidutada ja pärast peale korjata. Sellel korral liitus meie shopinguga ka Pam, kellest on saanud meie päris tihe kaaslane. Selle üle on mul ainult hea meel ... kuna ta on 31 juba, siis ühtlustab see siinset keskmist vanust, mille saksa tiinekad kõvasti alla on viinud. Igatahes nalja saab palju ja rääkida on ka palju. Lihtsam on rääkida ... ei pea pidevalt kordama oma sõnu, kui need peaksid natukese keerulisemad olema.

Inimesed võivad ennast väga tobedasse olukorda panna kui nad annavad mõista, et on su jutust aru saanud, aga siis selgub, et nad ei saanud üldse aru. Näiteks olukorrad, kus tuleb kahe asja vahel valida ja teen inimesele pakkumise ... a la " kas sa soovid kadtme sisse brokkolit, porgandit või paneme mõlemad?" Selle peale tuleb ainult naeratus ja "jah, see sobib." Ahmis ... kumb siis. Nüüd juba naeran selle peale ja teen selgeks, et ma tahaks ikka teada, et kumb siis. Oii kuidas mulle ei meeldi, kui inimesed teesklevad et nad sind kuulavad, aga tegelikult ei pane nad üldse tähele. Muidugi teine asi on see, kui sõnadest aru ei saa ... aga siis saab ju ka alati öelda, et sa ei saanud päris täpselt aru.

Laupäeva õhtu aga oli rahulik ja suutsin isegi kauem kui kella kümneni üleval olla ... see valmistas küll raskusi, aga ära tegin :-) . Nautisime Pam' tehtud risotot ja ajasime väljas juttu ... ilmad on nii soojad, et õhtul kella 10 ajal on paljajalu ja lühikeste riietega täitsa ok olla :-) .

Pühapäeva hommik oli varajasem kui oleks tahtnud. Äratust küll ei olnud, aga ikka tegin silmad poole 7 ajal lahti. Suutsin küll kella 9 ni voodis püsida, aga see oli ka kõik. Siis oli aeg rahuliku hommikukohviga alustada. Tore on asjaolu, et hommikul teatud ajal kohtad köögis teatud inimesi ... vastavalt siis tööpäevade hommikutel kogunevad poole 7 ajal kööki kõik istanduste töötajad. Puhkepäevade hommikul on kõige varajasemad mina, Pam ja mõni üksik veel. Pealelõunal valgub tavalisel köök kuskil kella 6 ajal rahvast täis ... aeg, millal kõik on juba kodus tagasi ja natuke jõudu kogunud, et süüa teha. Alustasime hommikut niisiis kohviga ja nautisime päikest ... tõotas tulla jube palav päev. Kui Isabell ka üles sai siis alustasime pannkookidega. Meie pannkoogilauas oli sellel pühapäeval lisaks meile veel Pam ja saksa poisid Konrad ja Rik. Tore. Seejärel nautisime rahulikku hommikut ja ma proovisin oma tööpäevitust kuidagi ühtlustada ... ei suuda ikka lihtsalt niisama päevitustoolis lamada.
Meie päeva põhiliseks plaaniks oli aga kinno minna. Et siis Kääbikut vaadata. No mis ma oskan öelda ... mind ei vaimustanud. Ootasin rohkem vaateid ... aga nagu ikka oli palju taplemist orkidega jmt. Muidu kunstilise poole pealt oli vinge ja tihtipeale pöôrasinkunstniku tööle rohkem tähelepanu kui loo sisule. No ju ma pole siis nii suur Sõrmuste Isanda austaja. Pealegi oli film minu jaoks liiga pikk .. peaaegu 3 tundi :S

Pühapäeva õhtul varakult magama, et uueks töönädalaks valmis olla.

No comments:

Post a Comment