12/24/12

Laupäev ehk nii vaikseks kõik on jäänud

Et oma hommikuid ja kogu päeva tegelikult veelgi mõnusamaks ja efektiivsemaks muuta, siis alustasin uuesti hommikuste joogaharjutustega. Kõigest mõned minutid enese liigutamist hommikul ja tunne on kohe palju parem ... tunnen, et ma ärkan enne istandusse jõudmist üles ja ei ole nii uimane. Organism on suht väsinud juba, tuleb tunnistada. Oleme sellel nädalal kõvasti tööd teinud ja ka homne päev tuleb veel õuntega veeta ning siis saame 3 puhkepäeva.

Tänane päev venis istanduses nagu tatt. No nii veidralt palav ja niiske oli jälle ... ootame endiselt vihma, aga seda ei tule ega tule. Pealelõunal ühel hetkel hakkasid küll võimsad pilvemassid meie poole liikuma ja isegi müristamist oli kuulda, aga mägede tõttu hajusid pilved enne meieni jõudmist laiali ja taas olime kuival.

Koju jõudes on nüüd nii harjumatult vaikne. Päris palju meie maja inimestest on edasi liikunud juba ja seetõttu on kuidagi nukralt vaikne. Vähene alles jäänud seltskond on aga õnneks tore ja õhtuti istume ikka maja ees ja ajame juttu, aga ei ole enam mingit köögis trügimist hommikuti ja õhtuti. Hakka või igatsema seda pliidi taga trügimist ja ahju järjekorras seismist.

No comments:

Post a Comment